Kennismakingsgesprek

We plannen altijd een, geheel vrijblijvend, kennismaking gesprek waarin we gaan bekijken wat de wensen voor uw hond zijn en hoe we die het beste kunnen gaan vervullen. Samen kiezen we voor de beste wandelingen voor uw hond. Desgewenst kunnen we een proefwandeling inplannen zodat u zeker weet dat u voor de beste optie voor uw hond kiest; nml. SNUFFELS BREDA.

Bij het afsluiten van het kennismakingsgesprek en bij het bereiken van overeenstemming zal een Inschrijfformulier, de algemene voorwaarden en het sleutelcontract worden overhandigd, doorgenomen en ondertekend.

 

Groepswandelingen

Er zullen 1 of 2 wandelgroepen per dag zijn. Bij 1 wandelgroep zal deze tussen 12.00 en 15.00 uur plaatsvinden. Bij 2 wandelgroepen zal de eerste groep tussen 10.00 en 13.00 aan het wandelen en onderweg zijn, de tweede groep tussen 13.00 en 16.00 uur. SNUFFELS BREDA kiest voor prachtige losloopgebieden waar de honden naar hartenlust kunnen rennen, graven, snuffelen en spelen. En met warm weer zullen we proberen het water op te zoeken zodat de 'zwemmers' in het water kunnen duiken, en de 'niet-zwemmers' lekker kunnen pootje baden. Tijdens de wandeling wordt er regelmatig even gestopt om de honden alle tijd te geven voor waar zij zin in hebben; het is tenslotte hĂșn uitje! Nieuwe hondjes worden de eerste keer altijd aangelijnd en naar eigen inziens zullen ze steeds meer vrijheid krijgen totdat ze fijn los kunnen mee rennen met de anderen. We nemen maximaal 10 honden per wandeling mee.