Kennismakingsgesprek

We plannen altijd een, geheel vrijblijvend, kennismaking gesprek waarin we gaan bekijken wat de wensen voor uw hond zijn en hoe we die het beste kunnen gaan vervullen. Samen kiezen we voor de beste wandelingen voor uw hond. Desgewenst kunnen we een proefwandeling inplannen zodat u zeker weet dat u voor de beste optie voor uw hond kiest; nml. SNUFFELS BREDA.

Bij het afsluiten van het kennismakingsgesprek en bij het bereiken van overeenstemming zal een Inschrijfformulier, de algemene voorwaarden en het sleutelcontract worden overhandigd, doorgenomen en ondertekend.

 

Groepswandelingen

Er zijn dagelijks 2 wandelingen; één om 10.00 en één om 13.30. We wandelen altijd minimaal een uur. Daarvoor, daartussen en daarna worden hondjes opgehaald en weer thuisgebracht. Ons wandelgebied is het prachtige bos en de uitgestrekte vlakte van de Seterse Bossen in Dorst.

Tijdens de wandeling wordt er regelmatig even gestopt om de honden alle tijd te geven voor waar zij zin in hebben; het is tenslotte hún uitje! Nieuwe hondjes worden de eerste keer altijd aangelijnd en naar eigen inziens zullen ze steeds meer vrijheid krijgen totdat ze fijn los kunnen mee rennen met de anderen. We nemen maximaal 10 honden per wandeling mee.